Solør Helsesportlag

Solør Helsesportlag er et idrettslag som ble stiftet i 1976. Et aktivt idrettslag i Solør som driver med Boccia, et kulespill som alle kan spille, også funksjonshemmede. Vi hevder oss meget bra i Norgeseliten og har vunnet mange stevner, Norgesserie og NM. Vi har også drevet  i mange år med Teppecurling men dette er nede akkurat nå. Vi har også nå blitt godkjent til å spille Petanque. Petanqueparken ved Åsnes Sykehjem på Flisa har 3 flotte baner.

Vi håper du har lyst til å spille boccia eller petanque, vi behøver ny rekruttering i vårt idrettslag.

Vi trener i Gruehallen (Kirkenær) hver onsdag, kl 17.30 - 19.30, petanque bana er åpen hele tiden ved Åsnes Sykehjem og kuler er ved bana, 3 baner.

Trening i Gruehallen begynner igjen onsdag 19. august

Hvis noen har spørsmål så er det bare å ringe meg, Svein Olav, på tlf 90184396

Årsmøtet 25. mars er utsatt inntil videre.

Leder ønsker alle en fin sommer og gleder seg til å starte igjen med boccia i august. Takk til alle medlemmer som har respektert alle regler vedr Covid 19.

Trening av barn i Gruehallen, Solør Helsesportlag

Trener er Heidi Engebretsen

Støtt våres nye rekrutter ved å støtte oss i Grasrotandelen, disse pengene går til dekke utstyr, kontingenter og treningssamling for barn til høsten.

Rekruttering Boccia

En ny film laget av Fleridrettsforbundet

Boccia trening

En video fra Youtube som viser profosjonelle spillere, med øving så kan du bli like god du også. Bli med og prøv i Gruehallen hver onsdag, kl 17.30 - 19.30

Øving gjør mester, en film fra Youtube.

Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve?

Ta kontakt eller bli medlem